Als demoestuinfamilie.nl inspireren wij veel andere gezinnen, moestuinierders, kinderen, beginners, twijfelaars om op een leuke, speelse manier te (beginnen met) moestuinieren. Je hoeft daar echt geen volkstuin te hebben. Wij tuinieren in onze voortuin en achtertuin en dat geeft veel mensen inspiratie. We krijgen vaak foto's, reacties en te gekke verhalen toegestuurd en hebben al veel mensen over de streep getrokken om toch te starten met het zelf kweken van groenten en fruit in hun eigen tuin.

Wij geven ook veel aandacht aan duurzaamheid, lief zijn voor de natuur en vinden het ook erg belangrijk dat onze kinderen genieten van al het moois wat er buiten te ontdekken valt. Dat delen wij op onze website en op onze Instagram + Facebook kanalen.

Wil jij als bedrijf, organisatie, merk of magazine samenwerken met ons? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Op onze website kunnen bezoekers vanalles lezen over onze moestuinavonturen. Wij delen geregeld blogs met onze recepten en bezigheden samen met onze kinderen. Wil jij een link naar jouw product in een blog of juist content voor jouw eigen site? Dat kan allebei. 

Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen met het delen van onze moestuingelukjes op onze prive-kanalen. Daar kwamen zo ontzettend veel enthousiaste reacties op, dat wij onze kanalen hebben omgezet naar openbare kanalen zodat wij nog meer mensen kunnen inspireren. Inmiddels hebben wij in zeer korte tijd meer dan 4.250+ volgers en genieten veel mensen mee van onze processen in de tuin en in de keuken; van zaadje planten tot het oogsten en opeten van onze eigen groenten en fruit.

Jouw product in de schijnwerpers op onze Instagrampagina en onze Facebookpagina? Met een post, story, winactie of een reels geven wij jouw product en bedrijf een podium. Dat doen wij altijd met een tag naar jouw Instagram-account en/of een link naar jouw website.

Heb jij productfoto's nodig voor jouw bedrijf? Ook dat kunnen wij regelen! Stuur ons jouw product(en) toe, geef je wensen door hoe jij graag de foto's ziet en wij maken er samen met onze kinderen, of ons als gezin iets moois van. Deze foto's mag jij op jouw eigen kanalen en website als content gebruiken en worden niet op onze eigen website of Socials geplaatst.

Deze productfoto's gaan vanaf 5 foto's per opdracht. Een tarief spreken we af aan de hand van de wensen.

Niet zomaar met iedereen. Wij hebben een visie en een missie en willen mensen na laten denken om beter om te gaan met de natuur en met hun eigen lichaam. Dat betekent geen gif/ pesticiden, weinig tot geen vlees en zo min mogelijk plastic. Wij werken graag samen met partners die deze idealen delen. Samen kunnen we de wereld mooier en eerlijker maken!

Een langere, duurzame samenwerking zou ook fantastisch zijn, maar ook eenmalige samenwerkingen zijn welkom!

Benieuwd naar onze tarieven? In ons overzicht vind je alle mogelijkheden op een rij. Zit jouw wens er niet tussen? Neem gerust contact op via info@demoestuinfamilie.nl of stuur ons een berichtje via onze Social Media kanalen, dan kunnen we samen nadenken en overleggen over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

 

© 2021 - 2024 demoestuinfamilie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel