Over ons:

Wij zijn Rianne (37) en Jurendy (40) en samen hebben wij 4 kinderen; Railey (12), Ryan (8), Liz (3) en Lynn (2). Samen vormen wij demoestuinfamilie.nl

Ik (Rianne) ben samen met onze zoon Ryan in 2016 gestart met wat zaadjes en moestuinplantjes in onze achtertuin. Dat vonden we zo leuk, dat het er in de loop der jaren steeds meer en meer werden. Ik heb een achtergrond in de Agrarische sector. Ik heb namelijk zowel het voortgezet Agrarisch Onderwijs gevolgd, als de MBO opleiding Bloemen & Planten. In 2004 heb ik mijn MBO diploma behaald op het Agrarisch Opleidings Centrum te Enschede. Ik heb jarenlang in de bloemen gewerkt en heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad. Vanuit mijn school- en werkervaring heb ik al de nodige bloemen- en plantenkennis op mogen doen. Momenteel ben ik bezig met de studies Natuurvoedingsdeskundige en Kruidengeneeskunde en wil ik mij gaan specialiseren op dit gebied.

De afgelopen jaren zijn alle 4 onze kinderen mee gaan moestuinieren en dit is echt een groot succes. Ze vinden het zó ontzettend leuk om overal bij te helpen. Hun buitenspeelgoed is niet meer interessant. Uren kunnen ze rondstruinen met de gietertjes, zaadjes zaaien, vruchtjes bestuderen, het uitgillen van blijdschap als ze zien dat een plantje is gegroeid, etc. Het is gewoon echt onwijs leuk om onze eigen planten als zaadjes in een potje te stoppen, ze uit zien komen als 'onze baby's' en ze met liefde te verzorgen zodat we daarna de cadeautjes kunnen eten; want zo voelt het voor ons, alles wat we kunnen plukken en eten is een cadeautje op ons bord.

We ontvangen de afgelopen jaren telkens zóveel enthousiaste reacties  op onze Social Media posts en we worden sindsdien geregeld om moestuin-advies gevraagd. We hebben hierdoor ook al heel wat andere gezinnen aan mogen steken met 'het Moestuin-virus'.
Wij moestuinieren niet perfect en blijven iedere dag weer dingen bij leren; maar voor onszelf moestuinieren wij perfect genoeg. Wij hebben er voor gekozen om in bakken te moestuinieren in onze voor- en achtertuin en dit werkt voor ons met kleine kinderen erbij (en een zere rug) echt perfect.

We hebben een webshop vol met zaden, producten die je nodig hebt om te kweken, maar ook heel veel leuke gifts, vogelproducten, biologishe theetjes etcetera. Daarnaast plaatsen we ook blogs & recepten en hebben we geregeld een gastblogger op onze website.

De webshop is nog volop in ontwikkeling en zal steeds verder uitgebreid gaan worden. Kom dus geregeld even online spieken naar de nieuwe spulletjes.

 

Instagram: @demoestuinfamilie.nl
Facebook: demoestuinfamilie.nl 
Website: www.demoestuinfamilie.nl

Email: info@demoestuinfamilie.nl

© 2021 - 2024 demoestuinfamilie.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel